Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Gradezno zemjiste Физичко лице

пред 1 година Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Skopje

17,000 ден

  • Gradezno zemjiste | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 17,000 ден

Се продава градежно земјиште во близина на населба Радишани, место викано БЕЛ КАМЕН. Местото се наоѓа на одлична локација, со површина од 287м2, на КП 5638/7, КО КУЧЕВИШТЕ - вон гр.

Постои можност за договор

Дополнителни детали

барам За продажба

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.