Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Земјиште за продажба Физичко лице

пред 5 месеци Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Kumanovo

9 ден

  • земјиште за продажба | Kumanovo, Македонија, zaprodazba.mk
  • земјиште за продажба | Kumanovo, Македонија, zaprodazba.mk
  • земјиште за продажба | Kumanovo, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Kumanovo
Цена: 9 ден По договор

се продава земјиште на површина од 1,7ха до асфалтниот пат има струја стариот пат на Куманово Скопје.веднаш од селото Ljубодраг кон Скопје од левата страна на патот.цената е 9 евра за м2.контакт ++ 381641228292 Milan

Дополнителни детали

барам За продажба

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.