Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW Физичко лице

пред 4 седмици Дом и семејство - Грејни тела и Клима уреди  Skopje

-- ден

  • СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: -- ден По договор

Се продава ЕЛЕКТРИЧЕНКОТЕЛ  ЗА ПАРНО VTK „KOLAROV“ 12 KW,со два грејачи, пумпа LeonardoGPD25-6S, експанзионен сад, во функционална состојба, малкукористен.


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.