Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Продавам велосипед MAX RANER 5.0 Физичко лице

пред 1 година Дом и семејство - Друго  Skopje

6,000 ден

  • Продавам велосипед MAX RANER 5.0 | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 6,000 ден

Велосипед MAX RANER 5.0, големина на рам 18" и големина на тркала 29", во одлична возна состојба, една година користен.


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.