Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Продаваме чистокрвни бенгалски мачиња. со целосна документација и педигре Физичко лице

пред 2 месеци Животни - Домашни миленици  Сопиште
Локација: Сопиште
Цена: 22,000 ден

се работи за ретки бенгалски мачиња кои се многу скапи во дургите делови на светот, за балканот се уште поголема реткост а ги нудиме за многу посоодветна цена имајќи предвид дека стандардот овде е поинаков од западноевропските земји.


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.