Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Гатер пилар машина Физичко лице

пред 6 месеци Pабота - Индустрија/Занаетчии/Производство  Probishtip

50,000 ден

  • Гатер пилар машина | Probishtip, zaprodazba.mk
Локација: Probishtip
Плата: 50,000 ден По договор

Odlicna masina za pocetok na mal biznis. 

Cenata iznesuva 50 000 denari.

Дополнителни детали

Тип на работа Привремена работа

Ознаки:

gater pilar

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.