Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Бебешка количка Физичко лице

пред 6 месеци Дом и семејство - За Деца  Skopje

5,500 ден

  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Бебешка количка | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 5,500 ден

Бебешка количка, со амортизери, во одлична состојба. Количката е многу малку користена. Има зимска прекривка на закопчување и дел кој се вади летно време за провев во количката. Ротирачка е рачката и сите делови се вадат за да може да ја усперете. Со неа во комлет оди и релаксатор/транспортер за бебе , и хоризонтален транспортер за бебе со торбица.

Ознаки:

oglasi

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.